Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period!

0
Promotivni tekst
Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period!
Foto: Deichmann / Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period!

Izdvojili smo najljepše modele gležnjača i patika koje ćemo nositi u ovom prijelaznom periodu. Kombiniraju se jednako dobro uz pantalone i haljinice kako bi dolazak proljeća dočekali sa stilom, ali izbjegli hladnoću koja će se zadržati još neko vrijeme!

Proljeće požuri!

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Objavljen snimak: Požar na mostu Počitelj, eksplodirao generator za struju

Požurite proljeće tako što ćete u svoje modne kombinacije dodati malo boje. Nježne nijanse ružičaste čine nam se savršene za vrijeme uoči Dana zaljubljenih, a nositi ih možete i u svakodnevnim te poslovnim prilikama. Ako u ormaru imate sako ili kaput upečatljive nijanse i niste sigurni kako ga nositi, najbolje je ostatak outfita bazirati na neutralnim bojama. Trend nošenja all white kombinacija prelio se i na modne dodatke pa ove sezone imamo priliku uživati u raznovrsnim modelima bijelih čizmica, od kojih su glomazne čelsi čizme apsolutni pobjednik sezone. Ovakve čizme možete nositi na farmerke, ali posebno nas veseli kombiniranje s haljinama i suknjama u prijelaznom periodu!

Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period! - undefined

Foto: Deichmann / Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period

Izbor za svaki dan!

Smeđe plitke čizmice na vezanje u isto vrijeme izgledaju beskrajno elegantno te ugodno i opušteno. Kombinacija plavog trapera i smeđih čizmica osvojila je ulice kada su u modu počeli dolaziti elementi inspirirani devedesetima, ali prava posebnost ovako klasičnog modela je što ih zapravo možete nositi na sve. Odlučite se na džemper u jarkoj boji i klasične crne pantalone ili birajte haljine jakih uzoraka u zemljanim tonovima i spremno dočekajte proljeće. Deichmann je poznat po odličnom izboru svih vrsta čizmica, a pogotovo treba istaknuti visokokvalitetne modele od kože koji garantiraju da ćete kraj zime dočekati na toplom, a za parom kožnih čizmi posezat ćete još sigurno nekoliko godina. Velika prednost klasičnog dizajna je ta što zapravo nikada ne izlazi iz mode, a kada se radi o kvalitetnim materijalima, znate da će vam čizmice potrajati!

Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period! - undefined

Foto: Deichmann / Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period

Napokon patike!

Ovih mjeseci podjednako se odlučujemo na nošenje visokih i niskih čizmi, ali suhe i sunčane dane svakako želimo iskoristiti za nošenje omiljenih modela patika top svjetskih brendova. Najpovoljnije cijene patika i ove godine pronašli smo u Deichmannu koji nudi asortiman brendova adidas, Nike, Puma, Reebok i mnogih drugih. Bijele patike ulicama će vladati vječno, a nama se u prijelaznom razdoblju posebno sviđaju modeli glomaznih potplata. Patike obožavamo vidjeti u svim kombinacijama, od trenerki do haljina, pogotovo kada se radi o modelima bijelih court patika sa zanimljivim twistom kao što je ovaj model brenda Puma!

Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period! - undefined

Foto: Deichmann / Modeli obuće kao stvoreni za prijelazni period

Posjetite prodavaonice Deichmann i pronađite idealnu obuću u kojoj ćete dočekati proljeće. Velik izbor trendi modela čizmica i patika top svjetskih brendova očekuje vas u svim trgovinama Deichmann, a tu su i uzbudljiva sniženja od 20 posto na sve nesnižene torbe od 12. do 14. februara!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije