Najbolje od zimske mode: Kožne čizme za cijelu porodicu

0
Promotivni tekst
Najbolje od zimske mode: Kožne čizme za cijelu porodicu
Foto: Deichmann / Kožne čizme za cijelu porodicu

Od ženskog shoppinga bolji je samo shopping za cijelu porodicu. Posebno ako je moguće pronaći iste ili slične modele u kojima će svoje stajlinge pokazati mame i kćerke, ali i tate i sinovi.

U mnoštvu trendi i sezonskih modela, oni kožni, klasični i bezvremenski uvijek će pronaći svoj put do onih koji njeguju kvalitetu prije svega.

Kožne čizme pored udobnosti, lakoće održavanja i elegancije odaju i potpuno drugačiju modnu sliku onih koji ih nose.

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Svedene kombinacije, minimalizam, elegancija, sofisticiran izgled, sve je to odlika stila onih koji uglavnom pomno biraju i nose kožne modele čizama.

Tragom kožnih modela ove sezone pronašli smo najbolje od zimske mode, i to za cijelu porodicu.

Kako bi svojim kupcima ponudili što raznovrsniju paletu modela i brendova, Deichmann je posebnu pažnju posvetio bogaćenju kolekcije kožnih čizama. Roditelji i klinci će uživati u kombiniranju i udobnosti najljepših zimskih outfita, kojima će pokazati koliko cijela porodica uživa u igranju sa modom.

Važno je napomenuti da pored kožnih klasika u crnoj i smeđoj boji, jednako su popularne i one u teget i maslinasto zelenoj, uz koje ćete ispoštovati i trendove boja koji će obilježiti ovu zimsku sezonu.

Ženska kolekcija obiluje mnoštvom ravnih modela, gležnjača i kožnih čizama sa potpeticama, čime ne odstupa od različitih stilova i prilagodljive su i najzahtjevnijem modnom ukusu.

Dječiji modeli su slični modelima za odrasle, ali ukrašeni zanimljivim i originalnim detaljima u koje će se klinci zaljubiti na prvi pogled.

Muška kolekcija ne odstupa od originalnosti i klasika koju njeguje svaki muškarac sa stilom, i bogatija je za više boja i detalja od dosadašnjih kolekcija.

Više inspiracije za cijelu porodicu potražite i na deichmann.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije