Top tenisice na sniženju zbog kojih jedva čekamo povratak u školu!

1
Promotivni tekst
Top tenisice na sniženju zbog kojih jedva čekamo povratak u školu!
Foto: Deichmann / Back to School

Uzbuđenje oko početka nove školske godine još je veće kada dolazi uz popuste na vodeće brendove tenisica u Deichmannu. Pogledajte što vas sve očekuje u trgovinama Deichmanna kako bi naši školarci školsku godinu dočekali sa stilom i u najudobnijim tenisicama.

Zbog najšire ponude vrhunskih svjetskih modnih brendova uz sniženja do 30 posto, Deichmann se svake godine izdvaja kao odredište broj 1 za kupovinu obuće, ali i modernih dodataka poput ruksaka i torbi.

Za školu...

Back to School - undefined

Foto: Deichmann / Back to School

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Sarajevsko vrelo ljeto: Glas građana o izazovima vodosnabdijevanja

Najpopularniji modeli tenisica svjetskih brendova u Deichmannu vas očekuju uz sniženja i do 30 posto kako bi svaki odlazak na nastavu bio sa stilom.

Udobnost i kvaliteta su na prvom mjestu, ali kod izbora savršenih tenisica za prijelazno jesensko razdoblje, školarcima je važan i dizajn te nosivost. Upravo zato, modeli top brendova kao što su adidas, Puma i Nike prvi su odabir brojnih školaraca i roditelja kada je riječ o obući za svakodnevno nosanje. Klasične bijele ili tenisice s dodatkom boje jamče da će se obuća lako nositi uz svaku kombinaciju, a kvaliteta izrade garantira udobnost kod cjelodnevnog nosanja.

I za trening!

Back to School - undefined

Foto: Deichmann / Back to School

Jesen je vrijeme kada osim škole kreću i brojne izvannastavne aktivnosti, zbog čega su školarci u potrazi za najudobnijom sportskom obućom. Deichmannova back to school ponuda donosi izbor najmodernijih tenisica za nastavu tjelesne i zdravstvene kulture te izvanškolske obaveze. Tenisice u jarkim bojama, širok izbor obuće za djevojčice i dječake svih uzrasta u Deichmannu ćete pronaći po posebno sniženim cijenama.

Sa sobom nosiš sve što trebaš!

Back to School - undefined

Foto: Deichmann / Back to School

Osim obuće, sniženja u Deichmannu odnose se i na ruksake i torbe koje dolaze u trendi bojama i motivima kako bi svaki školarac pronašao svoj idealan ruksak. Djevojčice i dječaci svih uzrasta mogu birati između ruksaka različitih brendova uz cijene snižene do 30 posto.

Akcijske cijene odabranih artikala u svim Deichmann trgovinama potražite od 16. augusta do 5. septembra.

Osim back to school asortimana koji je namijenjen školarcima, u Deichmannu vas očekuje i široka ponuda svih vrsta obuće za žene i muškarce po sniženim cijenama.

Vidimo se u Deichmannu!

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije