Dinamični Deichmann duo - trendi i sportske tenisice

Promotivni tekst
Dinamični Deichmann duo - trendi i sportske tenisice
Foto: Deichmann / Trendi i sportske tenisice

Tenisice već odavno nisu samo rezevrisane za sport, već ih sve češće nosimo na posao i putovanja, u shopping, šetnju i večernje izlaske.

Kako je vrijeme da konačno izađemo iz svojih domova, aktivnije se krećemo i bavimo sportom, otkrili smo neodoljivu kolekciju dinamičnog dua - trendi i sportskih tenisica dostupnih na jednom mjestu - u Deichmann trgovinama.

Nova kolekcija tenisica posebno je privlačna jer dolazi u mnoštvu modela, brendiranih i klasičnih, različitih i personaliziranih detalja, boja, te svepopularnijih glomaznih đonova, ali i onih minimalističkih.

#SenoritaxDeichmann trendi tenisice osvojit će vas svojim glamuroznim, ali i klasičnim stilom. Kolekcija koju potpisuje popularna Milica Pavlović oličenje je svega jedinstvenog što i nju kao umjetnicu izdvaja iz mase. Želite li se isticati po svom originalnom stilu, odabrat ćete zasigurno tenisice iz Milicine kolekcije.

Trendi i sportske tenisice - undefined

Foto: Deichmann / Trendi i sportske tenisice

UNIQUE & UNITED kolekcija je tenisica koja će najviše obradovati zaljubljenike u neke od najpopularnijih svjetskih brendova koje je Deichmann ove sezone ujedinio, a to su: Adidas, Nike, Fila i Puma. Spoj autentičnih brendova i modela, sa potpuno novim detaljima koji će dominirati ovog proljeća, a i vi u njima.

Skechers za žene je od onih klasičnih kolekcija u kojima ćete možda i najviše provoditi vremena, jer će vas voditi u najljepše šetnje i mamiti na boravak u prirodi.

Ono što je zajedničko svim tenisicama iz Deichmann kolekcije jeste udobnost i potpuno moderan look koji ćete lako postići sa svakim modelom ili brendom.

Kako biste upotpunile svoje proljetne kombinacije, uz tenisice otkrivamo i nekoliko fantastičnih modela torbi. Sportske torbe postale su ultimativni trend i toliko cool da ćete ih nositi i u šetnju.

Otkrijte i sami svoje favorite i kreirajte omiljene kombinacije u kojima ćete uživati ovog proljeća na deichmann.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije