Modna inspiracija kojom vas darujemo za 8. mart

Promotivni tekst
Modna inspiracija kojom vas darujemo za 8. mart
Foto: Deichmann / 8. mart

Ako pitate žene, reći će vam da je svaki dan njihov dan i da one zaslužuju da se pažnja i ljubav pokazuje svakog dana, te da im se pokloni kupuju s povodom i bez.

Ipak, tog 8. marta vole da pokažu koliko su napredovale stoljećima, za što su se to sve izborile, što im je sve emancipacija donijela i imaju li granice u svim svojim ambicijama, željama i mogućnostima.

No, jedno je sigurno, žene se zaista savršeno prilagođavaju vremenu, i kroz to vrijeme pokazale su da sve što požele, jednostavno to i ostvare.

Koliko su se mijenjale, slikovito nam govore modni trendovi i modni stvaraoci kojima su upravo inspiracija današnje moderne žene.

Moda je postala jedna savršena igra kombiniranja nespojivog, muškog stila na savršenom ženskom tijelu, do potpune elegancije i ženstvenosti koja im jednako dobro pristaje i u svakom stilu su potpuno svoje, vladaju i nemaju ograničenja, kao i u svojim ciljevima.

No, što pokloniti takvoj ženi?

Ona ne nosi trendove, stvara ih. Za nju je moda igra i najljepši način da se izrazi. A kada bira cipele i modne dodatke, tada govori najbolje o sebi.

Usudite li se drugoj ženi, mami, sestri, baki ili partnerici pokloniti cipele, torbu ili neki drugi modni detalj, posebno obratite pažnju na to, kako će se kombinirati uz njenu osobnost i što će govoriti o njoj.

Na sreću mnogih koji inspiraciju za poklone pronalaze u modi, proljeće je uvijek savršeno vrijeme, jer nam donosi najnovije modele, najbolje ponude i najavljuje što ćemo to nositi do konca ljeta.

Tim povodom otkrili smo jedinstvenu kolekciju koju će voljeti svaka žena. Kolekcija koja je spoj nespojivog, trendi i klasičnog, slobodnog i originalnog stila kojim će pokazati svoju osobnost i ostaviti utisak stilizirane i dobro odjevene žene. A ta titula posebno laska.

KLASIKA KOJA MIRIŠE NA LJETO

8. mart - undefined

Foto: Deichmann / 8. mart

SVE TAJNE TOTAL CRNE KOMBINACIJE

8. mart  - undefined

Foto: Deichmann / 8. mart

LEŽERNOST JE NJENO DRUGO IME

8. mart - undefined

Foto: Deichmann / 8. mart

MLADALAČKI DUH KOJI ŽIVI VJEČNO

8. mart  - undefined

Foto: Deichmann / 8. mart

ZAUVIJEK SPORTSKA DIVA

8. mart - undefined

Foto: Deichmann / 8. mart

Ovu sjajnu modnu inspiraciju pronašli smo u Deichmann trgovinama, u kojima vas od 5. do 8. marta očekuju i popusti od 20 posto na redovne cijene.

Poklon za sebe i sve drage žene nikad nije bio jednostavniji i ljepši izazov. 

Za više informacija posjetite Deichmann web stranicu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije