Trend alarm: Rokerski stil za sve prilike

Promotivni tekst
Trend alarm: Rokerski stil za sve prilike
Foto: Promo / Deichmann

Moćan i jedinstven, rokerski stil ove sezone apsolutni je lider u svijetu mode. Ovaj stil već nekoliko godina unazad ponovo je aktuelan na modnoj sceni, a ipak iz sezone u sezonu nastavlja da nas prijatno iznenađuje, donoseći nam nove komade, ali i nove mogućnosti njihovog kombinovanja. Iako sam naziv potiče od istoimenog muzičkog žanra, danas rokerski stil nose svi ljubitelji mode bez obzira na muzičke preferencije, jer on je jednostavno svuda prisutan i predstavlja glavni trend sezone jesen/zima 2020./21.
Donedavno ovaj stil asocirao nas je na robusne i muževne odjevne komade, a sada je dodatno začinjen dozom nježnosti i dolazi u potpuno novom šik izdanju. Ove sezone, rokerski stil ostvaruje savršen balans "grubog" i ženstvenog, obezbjeđujući cool i urban izgled, koji pristaje gotovo svakoj prilici.

Moćan modni efekat koji se jednostavno postiže

Deichmann - undefined

Foto: Deichmann

Najbolje od svega jeste činjenica da različite basic komade, koje svi imamo u garderoberima, lako možemo uklopiti tako da postignemo efekat rokerskog stila. Uske crne pocijepane farmerke, jednobojan ležeran džemper, oversized kožna jakna, marama oko vrata, svedeni asesoari i obavezno plitke crne čizmice sa rebrastim đonom čine siguran recept za stil moderne buntovnice. Naravno, ukoliko ste raspoložene da eksperimentišete, ovaj stil pruža vam mnoštvo različitih opcija za kreiranje moćnog imidža koji obezbjeđuje.

Kada su u pitanju boje, crna definitivno predstavlja sinonim za ovaj stil i sa njom nećete pogriješiti. Ipak, uvijek je možete ublažiti različitim detaljima ili asesoarima u drugim tonovima, čineći svoj rokerski stajling još ženstvenijim.

Rokerske čizmice kao nezaobilazan modni komad

Deichmann - undefined

Foto: Deichmann

Modni komad koji cjelokupnom outfitu daje energiju rokerskog stila jeste obuća, a ove sezone to su atraktivne čizmice u crnoj boji. Ukoliko ste i vi zaljubljeni u ovaj trend, modele Rocker Boots možete pronaći u novoj kolekciji Milice Pavlović za Deichmann #SenoritaxDeichmann. Poznato je da zajedno zanosna Senorita i popularan brend obuće već treću modnu sezonu zaredom diktiraju trendove u svijetu obuće, a ovaj put oduševili su nas kolekcijom čizmica, među kojima se posebno izdvajaju modeli u rokerskom stilu. Zahvaljujući grubom i rebrastom đonu, ove čizmice naglašavaju stav i ostavljaju snažan utisak urbane stylish djevojke, dok detalji poput nitni, zanimljivih kopči, pertli ili svedenih šljokica doprinose ženstvenom izgledu i nose dozu elegancije.

Deichmann - undefined

Foto: Deichmann

Jedinstvena kombinacija buntovnog i nježnog učinila je da rokerske čizmice postanu must-have komad ove sezone, koji se jednostavno kombinuje i može da se nosi u svim prilikama. Nose se kako se casual suknjama, haljinama, tako i sa pantalonama, ali i svečanijim modnim komadima koji odišu dozom urbane elegancije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije