Saznajte ko diktira trendove ove jeseni

Promotivni tekst
Saznajte ko diktira trendove ove jeseni
Foto: Promo / Deichmann / jesen

Ona je mlada, atraktivna, energična, poznata po svojim spektakularnim nastupima, fantastičnom vokalu i brojnim muzičkim hitovima. Posjeduje sjajan smisao za modu, njeni outfiti mame poglede, a njene kolekcije cipela inspirisale su mnoge djevojke širom zemlje. Ona jednostavno postavlja trendove, a ove modne sezone spremila nam je preko 60 različitih modela obuće, kojima je veoma teško odoljeti.

Deichmann / jesen - undefined

Foto: Deichmann / jesen

Atraktivne čizmice u stilu zvijezde

Muzička zvijezda Milica Pavlović ove jeseni obradovat će sve ljubitelje mode fantastičnom kolekcijom koju je nedavno lansirala zajedno sa popularnim brendom obuće Deichmann. Ovo je treća kolekcija sa potpisom poznate pjevačice, a ono što je specifično jeste da se nakon visokih potpetica i urbanih patika Senorita opredijelila za praktične i upečatljive čizmice, koje će bez sumnje obilježiti sezonu pred nama. Kolekcija nosi već dobro poznat naziv #SenoritaxDeichmann i oslikava prepoznatljiv stil zanosne pjevačice. Otkrit ćemo kakve modele nam je Senorita spremila i šta je to što će se nositi ove jeseni.

Print za dame sa stavom

Deichmann / jesen - undefined

Foto: Deichmann / jesen

Među trendovima u kolekciji, posebno se izdvaja snake print, koji ostavlja nevjerovatan modni efekat. Ovaj dezen krasi najrazličitije modne komade, a obožavat ćemo ga i na obući, kako zbog njegove upečatljivosti tako i zbog sjajnih mogućnosti kombinovanja u gotovo svim prilikama. Čizmice iz Senoritine kolekcije krasi spoj ležernosti i eleganciji, koji upotpunjuje svaki stajling, pa će i najjednostavnije kombinacije učinit će jedinstvenim i trendi. Modeli Snake Boots ističu stav i modni ukus, a dolaze u nizu zanimljivih boja, poput crvene i sivo-zelene, ali podjednaku pažnju privlače i vanvremenska crna ili bež boja.

Rokerski stil i ženstvenost

Deichmann / jesen - undefined

Foto: Deichmann / jesen

Omiljeni izbor svih ljubitelja sve popularnijeg urbanog stila su čizmice koje svojim izgledom podsjećaju na modele sa rokerske scene. Glomazan đon obezbjeđuje grub, ali mladalački efekat, dok zanimljivi detalji poput nitni, pertli, interesantnih kopči ili lakovanih elemenata pružaju dozu ženstvenosti. Modeli Roker Boots iz #SenoritaxDeichmann kolekcije kreirani su tako da se lako mogu uklopiti uz gotovo sve, pa ih možete kombinovati uz farmerke i pantalone, jednako kao i uz suknje i haljine različitih dužina.

Uvijek aktuelna potpetica

Deichmann / jesen - undefined

Foto: Deichmann / jesen

Ukoliko ste ljubitelj potpetica, Milica je spremila super modele, koji će oduševiti mnoge mlade žene. Izbor Platform Boots modela je raznolik, možete se opredijeliti za one do članaka, klasične duboke ili zanosne iznad koljena. Sama potpetica također dolazi u različitim opcijama, pa možete izabrati interesantnu blok petu ili uvijek moderne tanke štikle, a tu su i platforme koje pružaju neuporedivu stabilnost i udobnost.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije