Nove #SenoritaxDeichmann trendy tenisice su stigle u BiH

Promotivni tekst
Nove #SenoritaxDeichmann trendy tenisice su stigle u BiH
Foto: Deichmann / Nova #SenoritaxDeichmann kolekcija

Tragajući za najpopularnijim trendovima modne obuće, ubjedljivu pobjedu i ovog proljeća nose trendy tenisice, i to one potpuno bijele i pastelnih nijansi.

Da su inspiracija za neke od najupečatljivijih proljetnih suradnji i modnih projekata pokazuje i nova #SenoritaxDeichmann kolekcija. Kolekcija, iako inspirisana glamuroznim stilom Milice Pavlović, pored neizostavnih sandala sa visokim potpeticama i elegantnih salonki, posebno se ističe po kolekciji tenisica.

Sigurni smo da je ideja za ovu kolekciju bila da su nosive u svakoj situaciji, prilagođene i onim najobičnijim outfitima, od odlaska u trgovinu, šetnju, na posao, ali i za sportske aktivnosti.

Nova #SenoritaxDeichmann kolekcija - undefined

Foto: Deichmann / Nova #SenoritaxDeichmann kolekcija

Trendy patike dolaze u jedinstvenim dezenima, pastelnim nijansama i neodoljivoj čisto bijeloj boji koja je modni imperativ sezone. Svijetli tonovi će se jednako dobro uklopiti i uz elegantne, ali i casual lagane proljetne i ljetne kombinacije.

Za sve ljubitelje klasika, čisto bijele tenisice i dalje imaju svoje sigurno mjesto u srcu svakog ljubitelja mode! Bijele tenisice iz #SenoritaxDeichmann kolekcije potpuno su ženstvene i sa profinjenim detaljima u boji na peti ili đonu!

Kombinirajući ove modele, pored udobnosti i originalnog stila, inspirisat će vas i na neke neobične kombinacije sa zanimljivim sportskim čarapama, soknama, trenerkama u jakim bojama, sportskim tajicama i topićima, lepršavim haljinama, ali i poslovnim odijelima.

Nježni, elegantni i prirodni! Tako bismo opisali nove Deichmann trendove i #SenoritaxDeichmann kolekciju tenisica.

Nova #SenoritaxDeichmann kolekcija - undefined

Foto: Deichmann / Nova #SenoritaxDeichmann kolekcija

Kolekcija je živahna i prilagođena stilovima žena svih životnih dobi. Pastelne nijanse osim što će svaki otfit učiniti trendi i dominirajućim, sa sobom nose i dozu šarma i elegancije, te će učiniti da se i iznutra osjećate posebno.

Izazova je mnogo, ali u jedno smo sigurni, da će vaše proljetne kombinacije donijeti onu željenu promjenu koju ste trebale.

Neka vaš #NextStep bude u tenisicama, koje već sada možete pronaći u svim Deichmann trgovinama širom BiH, i na deichmann.com.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije