Pjanić oštro kritikovao jedan klub: Da sam znao šta se dešava, nikada ne bih otišao tamo

2
Radiosarajevo.ba
Pjanić oštro kritikovao jedan klub: Da sam znao šta se dešava, nikada ne bih otišao tamo
Foto: Facebook / Miralem Pjanić

Miralem Pjanić, reprezentativac Bosne i Hercegovine i član Al Sharjaha, govorio je o brojnim temama za Corriere dello Sport, te se, između ostalog, osvrnuo na svoju epizodu u Barceloni.

Pjanić je u ljeto 2020. godine iz redova Juventusa prešao u Barcelonu, koja je za njegove usluge izdvojila 60 miliona eura, ali se na "Camp Nou" nije baš najbolje snašao, piše SportCentar

Poslije epizode u "Blaugrani", Pjanić je otišao na posudbu u Besiktas, a onda je raskinuo ugovor sa katalonskim velikanom i otišao u klub iz Ujedinenjih Arapskih Emirata.  A za lošu epizodu na "Camp Nou", Pjanić je okrivio jednog čovjeka, odnosno Ronalda Koemana, za kojeg je rekao kako nije dorastao takvom poslu i klubu kao što je Barcelona.

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

Jedinstveno horor iskustvo: Kada kasnovečernji talk show krene po zlu

"Da sam znao za finansijsku krizu Barcelone, ne bih prešao na Cam Nou, s obzirom na to da sam imao druge ponude. Ipak, Barcelona je bila moj san, ali Ronald Koeman nije dorastao takvom poslu i takvom klubu", rekao je, između ostalog, Pjanić.

Podsjetimo, pored Barcelone, Besiktasa i trenutnog kluba u kojem nastupa, Pjanić je tokom svoje karijere, između ostalog, još igrao za Romu, Juventus i Lyon. Također, vrijedi spomenuti kako Pjanić sa Al Sharjahom ima ugovor do kraja juna ove godine, a ove sezone je za klub iz Ujedinjenih Arapskih Emirata odigrao 27 utakmica.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije