Pavić sa samo dva primljena gola i bez poraza napustio Široki Brijeg

Radiosarajevo.ba
Pavić sa samo dva primljena gola i bez poraza napustio Široki Brijeg
Foto: NK Široki Brijeg / NK Široki Brijeg - Domžale

Nogometni klub Široki Brijeg jučer je u sedmom kolu Premijer lige Bosne i Hercegovine na gostujućem terenu remizirao s GOŠK-om iz Gabele rezultatom 0:0.

Bio je ovo treći remi u posljednje četiri utakmie identičnim rezultatom za Širokobriježane, a navijači su nakon utakmice zatražili odlazak trenera Borisa Pavića. Iako je Široki nakon sedam odigranih kola jedina ekipa bez poraza u najvišem rangu takmičenja u Bosni i Hercegovini.

Podsjetimo Široki Brijeg je remizirao na svom terenu s Radnikom i Slobodom (0:0), a slavio je na gostovanju kod Mladosti iz Doboja kod Kaknja s minimalnih 1:0.

Ekipu s Pecare će umjesto Pavića s kojim je dogovoren sporazumni prekid saradnje u nastavku sezone vodit će njegov dosadašnji pomoćnik Denis Ćorić. Odluku o novom šefu stručnog štaba donijet će Upravni odobor Širokog Brijega u prvenstvenoj pauzi nakon duela sa Željezničarom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije