Željezničar i Krupa odigrali neriješeno na Grbavici

Radiosarajevo.ba
Željezničar i Krupa odigrali neriješeno na Grbavici
Nogometaši Željezničara ugostili su ekipu Krupe u sklopu 7. kola Premijer lige BiH u nogometu.

Prvo poluvrijeme proteklo je u potpunoj dominaciji domaćeg tima, koji je od početka krenuo ofanzivno ka golu Krupe. Prvu priliku Željezničar je imao u 5. minuti preko Zeca čiji udarac brani Kutić.

Dvije minute kasnije domaći su poveli. Zec je odlično uposlio Krpića koji je pobjegao svom čuvaru i sa desetak metara iskosa zatresao mrežu.

Novu priliku Zec je imao u 9. minuti, ali je njegov udarac s ivice šesnaesterca izblokiran, dok je dvije minute kasnije Bakrač, nakon kornera Čurjurića, pogodio prečku.

Prvu priliku gosti su imali u 17. minuti preko Crnova, koji je šutirao iz slobodnog udarca, ali u dobro postavljenog Kjosevskog.

Do kraja poluvremena Željezničar je imao blagu terensku inicijativu bez većih prilika, dok su gosti u posljednjoj minuti mogli do izjednačenja, ali je udarac Dujakovića krajnjim naporom odbranio Kjosevski.

U drugom poluvremenu, igrači Krupe su do izjednačenja došli u 68. minuti.

Naime, igrači Krupe izveli su odličnu akciju koju je pogotkom završio Elvir Koljić. Milanović je odlično uposlio napadača Krupe koji je matirao Kjosevskog.

Do kraja meča, rezultat se nije mijenjao te je na kraju završen podjelom bodova.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije