Ovo su prilike iz prvog poluvremena utakmice u Zenici

Radiosarajevo.ba
Ovo su prilike iz prvog poluvremena utakmice u Zenici
Završeno je prvo poluvrijeme utakmice trećeg kola kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine, u okviru koje su se na Bilinom polju u Zenici sastale reprezentacije Bosne i Hercegovine i Kipra.

Iako smo se nadali malo efektivnijoj igri bh. Zmajeva u prvom poluvremenu, ipak je prvi dio utakmice završen bez golova, te će veliki broj navijača koji su večeras na tribinama stadiona u Zenici, ali i oni koji sjede pored malih ekrana, strepiti od toga šta će se desiti u nastavku utakmice.

Pjanić je, u petoj minuti utakmice, nakon asistencije Višće imao sjajnu priliku ali lopta nakon njegovog udarca je otišla pored gola. U 14. minuti prvog dijela zaprijetili su i Kiprani, ali bez velike opasnosti po gol Asmira Begovića. 

Navaljivale su i jedna i druga reprezentacija, s tim da su Zmajevi imali terensku nadmoć u prvom dijelu ovog susreta, a kako su to izgledale prilike oba tima u prvih 45 minuta, pogledajte u sljedećem videu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije