Ova tri igrača Manchester Uniteda propuštaju večerašnji meč protiv Zorye?

Radiosarajevo.ba
Ova tri igrača Manchester Uniteda propuštaju večerašnji meč protiv Zorye?
Večeras je na rasporedu 2. kolo Europa lige, u kojem ćemo gledati mnogo zanimljivih utakmica. Ipak, ona između Manchester United i Zorye pobudila je pažnju britanske javnosti, jer je najavljeno da trojica igrača engleskog kluba propuštaju ovaj meč.

Naime, britanski list Expres.co.uk objavio je kraću fotogaleriju trojice igrača Crvenih đavola, Daleya Blinda, Phila Jonesa i Henrikha Mkhitaryan kako stižu Carrington, trening kamp Manchester Uniteda, što je odmah izazvalo sumnju kod sportskih novinara da ovi igrači propuštaju večerašnji meč.

Kako pišu pojedini mediji, koji prate sportska dešavanja na otoku, ova trojica igrača, koji su se tek pridružili treninzima prvog tima, nakon što su pretrpjeli povrede, a njima će se u večerašnjenm odsustvu sa utakmice protiv Zorye pridružiti i Luke Shaw, koji je pretrpio povredu kuka.

Jose Mourinho, koji je već odranije zbog ove utakmice pod pritiskom javnosti morat će pronaći rješenje za ovaj tim, koji ne smiju potcjenjivati zbog poprilično loše forme u posljednje dvije sedmice. Iako je najavio da na večerašnju utakmicu izvodi najjači sastav, pojedini sportski analitičari putem društvenih mreža najavljuju i odsustvo Zlatana Ibrahimovića, koji je već tri dana na odmoru u Milanu.

Sve to su razlozi zbog kojih će, pored ostalih utakmica, biti zanimljivo pratiti i dešavanja na "Teatru snova", gdje nas od 21 sat i 5 minuta očekuje zanimljiv duel.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije