Otkrivena pozadina incidenta u finalu Lige prvaka: Razlog je 350.000 eura

0
Radiosarajevo.ba
Otkrivena pozadina incidenta u finalu Lige prvaka: Razlog je 350.000 eura
Foto: Screenshot/Instagram / Mellstroy

Finalna utakmica Lige prvaka, između Borussije Dortmund i Real Madrida, prekinuta je već nakon 20-ak sekundi igre nakon što su na travnjak utrčali trojica navijača.

A nije dugo trebalo da se sazna što se krije u pozadini incidenta...

Sva trojica imali su majice s natpisom "Mellstroy", što je zapravo pseudonim iza kojeg stoji 26-godišnji bjeloruski bloger Andrej Burim, koji je obećao 350.000 eura (684.156 KM) svakome ko utrči na travnjak za vrijeme finala Lige prvaka.

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Lidlov centar od 200 miliona KM u BiH počeo dobijati obrise

Da, nije šala! Isti čovjek putem svojih kanala ponudio je jednaku cifru onome koji uspije nagovoriti Messija, Ronalda, Mbappéa ili Haalanda da mu pošalje pozdrave u video-snimci, obećao je čak dva miliona eura (3,911,780 KM) onome koga popularni "youtuber" MrBeast zaprati na Instagramu, a također je ponudio i 600.000 eura (1 milion KM) onome ko njegovu fotografiju odnese na Everest i Mjesec, piše Jutarnji List.

Ne čudi, stoga, što je nekolicina navijača pokušala utrčati na teren nakon prvog prekida, zaštitari su u drugom pokušaju ipak uspjeli odraditi svoj posao...

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije