Oslabljeni Real Madrid gostuje u Liverpoolu

0
Radiosarajevo.ba
Oslabljeni Real Madrid gostuje u Liverpoolu
Foto: EPA-EFE / Slavelje igrača Real Madrida

Večeras se igraju uzvratne utakmice četvrtfinala nogometne Lige prvaka između B. Dortmund i  Manchester Citya te, Liverpoola i Real Madrida. Utakmice počinju u 21.00 sati.

Real Madrid je prošle sedmice u potpunosti nadigao ekipu Liverpoola i zasluženo na Anfield stiže sa prednošću od 3-1 iz prvog susreta.

Ipak, danas se očekuje drugačiji pristup ekipa samoj utakmici i sigurno da je pred nama jedan od najzanimljivijih dvoboja četvrtfinala. Nakon spomenute utakmice sa Liverpoolom Real Madrid je za vikend savladao Barcelonu što će im sigurno dati dodatni vjetar u leđa pred današnji dvoboj dok Liverpool ulazi u utakmicu nakon pobjede nad Aston Villom od 2-1. Liverpool od povrede Virgila ima velikih problema sa posljednjom linijom u kojoj će im za večerašnji dvoboj nedostajati i Matip. Također oni moraju napasti od prvog minuta i pitanje je kako će odbrana sa Kabakom i Phillipsom reagovati na kontra napade.

Slavelje igrača Real Madrida - undefined

Foto: EPA-EFE: Slavelje igrača Real Madrida

Također i Real Madrid za večerašnji dvoboj ima problema sa posljednjom linijom s obzirom da im nedostaju Carvejal te Varane i Ramos koji su vjerovatno najvažniji igrači Reala u ovom dijelu terena.

Utakmicu možete pratiti na ovom LINKU.

Kladionica MOZZART je za ove utakmice pripremila odlične kvote. Tako je kvota na pobjedu Liverpoola 2,05 , neriješeno 3,50, a na pobjedu Reala 3,60

Ostalu ponudu kladionice MOZZART pogledajte OVDJE.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije