Oglasio se Senijad Ibričić nakon što su mu Horde zla pružile podršku

0
Radiosarajevo.ba
Oglasio se Senijad Ibričić nakon što su mu Horde zla pružile podršku
Foto: N. G. / Radiosarajevo.ba / Senijad Ibričić

FK Sarajevo je polusezonu Premijer lige Bosne i Hercegovine završio četvrtom mjestu sa osvojena 33 boda, odnosno 12 bodova manje na tabeli od lidera Borca..

Na početku ove sezone trener Simon Rožman je došao na klupu tima iz Sarajeva, nakon što je sa iste pozicije otišao Mirza Varešanović. Zajedno sa Rožmanom iz Domžala došao je i Senijad Ibričić na poziciju sportskog direkotra.

U saopštenju Hordi zla izražena je zahvalnost treneru Rožmanu kako i sportskom direktoru Senijadu Ibričiću.

Djevojčica (6) pala sa 13. sprata i preživjela

Djevojčica (6) pala sa 13. sprata i preživjela

"Stručni štab na čelu sa Simonom Rožmanom, kao i sportski direktor Senijad Ibričić, imaju našu otvorenu podršku u svom radu.

Nažalost, ne možemo se ne dotaći kampanje koja se polako pokreće, a koja ima za cilj da Simona Rožmana, ali i svakog drugog sportskog radnika koji nije ranije imao veze sa Sarajevom, a koji je u našem klubu ili se sa našim klubom povezuje, označi "strancem" koji ne razumije naš fudbal, ne razumije Sarajevo i kao takav nije dobrodošao u naš klub", navodi se u saopštenju navijača Sarajeva.

Story Senijada Ibričića

Nakon što su Horde zla pružile podršku treneru i sportskom direktoru, Senijad Ibričić se odlučio oglasiti na Instagramu.

"Iskren i predan rad će uvijek donijeti rezultat. Svima, koji vjeruju u naš zajednički projekt, jačeg i uspješnijeg FK Sarajevo, hvala na podršci", napisao je Ibričić, piše scsport.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije