Oglasio se selektor Faruk Hadžibegić

1
Radiosarajevo.ba
Oglasio se selektor Faruk Hadžibegić
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Faruk Hadžibegić

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine večerašnjom utakmicom (20.45 sati) protiv Islanda otvara kvalifikacije za Evropsko prvenstvo.

Pred duel u Zenici oglasio se selektor Faruk Hadžibegić na društvenim mrežama.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

Podcast s Tomom – Jadranka Miličević: Za femicid nije kriv samo pojedinac, već čitavo društvo

"Stigao je i dan, kojeg, zajedno sa vama, iščekujem od svog imenovanja na mjesto selektora.

Ponosan sam što imam priliku trenirati ove momke, za koje sam se uvjerio koliko im znači nastup u dresu sa grbom Bosne i Hercegovine.

Uvjeren sam da će na terenu, uprkos problemima sa kojima smo se suočili, dati sve od sebe da ostvarimo pobjedu i usrećimo naše navijače, koji vjeruju u nas.

Vaša podrška nam je itekako potrebna i zato, hvala vam unaprijed, za svaki aplauz, jer će nam to biti dodatni vjetar u leđa, a mi ćemo vam se, svi zajedno, pokušati odužiti na terenu.

Hajmo' Bosno, hajmo' Hercegovino", naglasio je Faruk Hadžibegić, što je izazvalo buru nezadovoljstva u komentarima među navijačima.

Stigao je i dan, kojeg, zajedno sa vama, iscekujem od svog imenovanja na mjesto selektora. Ponosan sam sto imam priliku...

Posted by Faruk Hadžibegić on Thursday, March 23, 2023

Meč na Bilinom polju će suditi Donastas Rumšas iz Litvanije. Susret počinje u 20.45 sati, a tekstualni prijenos iz minuta u minutu sa stadiona Bilino polje večeras možete pratiti i na portalu Radiosarajevo.ba.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije