Oglasio se GNK Dinamo Zagreb povodom incidenata u Atini: 'Snažno osuđujemo nerede, zabrinuti smo...'

1
Radiosarajevo.ba
Oglasio se GNK Dinamo Zagreb povodom incidenata u Atini: 'Snažno osuđujemo nerede, zabrinuti smo...'
Foto: Twitter / Navijači Dinama u Atini ubili jednu osobu u neredima

GNK Dinamo Zagreb oglasio se putem svoje zvanične Facebook stranice povodom velikih nereda u Atini u kojima su učestvovali navijači zagrebačkog kluba sa navijačima AEK-a. U navijačkom obračunu na ulicama prijestolnice Grčke jedna osoba je izgubila život a više navijača je povrijeđeno i hospitalizovano.

Objavu GNK Dinamo Zagreb prenosimo u cijelosti:

"GNK Dinamo snažno osuđuje nerede koji su se sinoć dogodili u Ateni, u kojima je prema izvještajima grčke policije te grčkih i hrvatskih medija, sudjelovalo nekoliko izgrednika koji su doputovali iz Hrvatske u Grčku te bilo uključeno u incident s navijačima grčkog nogometnog kluba AEK.

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Scholz i Macron se sastaju pred dolazak Xi Jinpinga u Pariz

Kao sportska organizacija, uvijek smo posvećeni promicanju fer igre, sportskog duha i pozitivne atmosfere na stadionima. Neredi ne samo da ugrožavaju sigurnost svih prisutnih, već i narušavaju reputaciju nogometa kao sporta koji spaja ljude i kulture.

Izražavamo svoju duboku zabrinutost zbog ovog incidenta. Nažalost, jedna osoba izgubila je život tijekom nereda. GNK Dinamo ovim putem želi izraziti iskrenu sućut obitelji preminule osobe.

GNK Dinamo snažno osuđuje nerede koji su se sinoć dogodili u Ateni, u kojima je prema izvještajima grčke policije te...

Posted by GNK Dinamo Zagreb on Monday, August 7, 2023

Još jednom napominjemo i pozivamo sve navijače Dinama da ne putuju na utakmicu u Grčku s obzirom da je UEFA u dogovoru s policijom donijela odluku da se obje utakmice igraju bez gostujućih navijača.

GNK Dinamo ostaje predan stvaranju okruženja u kojem se ljubav prema sportu izražava na pozitivan način, kroz zajedništvo, respekt i suradnju", stoji u njihovoj objavi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije