Objavljen video Ronalda i djevojke koja ga je prijavila za silovanje

Radiosarajevo.ba
Objavljen video Ronalda i djevojke koja ga je prijavila za silovanje
Foto: Facebook / Mayorga i Ronaldo: Teške optužbe

Cristiano Ronaldo zvanično je optužen da je 12. juna 2009. godine u Las Vegasu silovao 25-godišnju Kathryn Mayorga. Ona je šutjela devet godina jer su se navodno nagodili i Ronaldo joj je platio 375.000 dolara za šutnju. Policija je ponovo otvorila slučaj s obzirom na to u Nevadi slučajevi silovanja ne mogu da zastare, a prema informacijama prijeti mu i doživotni zatvor.

Policija Las Vegasa: Ronaldo optužen za silovanje, prijeti mu doživotni zatvor

Ronaldo o optužbi za silovanje: Ne, ne, ne. To je laž, ja sam sretan čovjek!

Studentica iz Las Vegasa tvrdi da ju je Ronaldo brutalno silovao

Djevojka je za njemački "Der Spiegel" nedavno rekla kako je Ronalda upoznala u noćnom klubu u Las Vegasu te da je od nje tražio broj telefona. Popili su nekoliko pića te se kasnije ponovo sastali u holu hotela u kojem je on odsjeo, prenosi Index.

Mayorga tvrdi da je cijela ekipa otišla u Ronaldov apartman te da je ona otišla u kupaonicu da obuče kupaći kostim za jakuzzi, a da je tada on ušao za njom u kupaonicu, skinuo se i molio je da ga dira po polnom organu. Mayorga je navela kako ju je kasnije odvukao u spavaću sobu te analno silovao, što je ona poslije prijavila policiji.

Britanski "The Sun" se domogao videa na kojem se vidi kako Ronaldo u noćnom klubu u Las Vegasu pleše s djevojkom za koju tvrde da je Mayorga. Par se strastveno grlio i plesao što se može vidjeti na OVOM linku.

Oglasila je se i majka djevojke koja je za "Business Insider" rekla da se njena kćerka potpuno raspadala kada bi Ronalda vidjela na nekoj reklami ili jumbo plakatu. 

"Moja kćerka to proživljava svaki dan. Te godine ga je stalno viđala na bilbordima i reklamama, nije mogla da ode ni po mlijeko da ne vidi njegovo lice. On je bog fudbala, i svi misle da je savršen. Užasno je. Ponekad nije mogla da ustane iz kreveta. Mi smo uz nju 100 posto", rekla je majka Katryn Mayorge.

Ronaldo je na svom Instagramu demantovao navode i kaže da se radi o lažnim vijestima.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije