Obišli smo lokacije gdje se prodaju ulaznice za europsku utakmicu FK Sarajevo: Evo šta smo snimili

2
Radiosarajevo.ba
Obišli smo lokacije gdje se prodaju ulaznice za europsku utakmicu FK Sarajevo: Evo šta smo snimili
Radiosarajevo.ba / FK Sarajevo-Aktobe

FK Sarajevo će u četvrtak, 18. jula, sa početkom u 21 sat, odigrati uzvratni susret prvog kola kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

U prvom duelu, bh. predstavnici su ostvarili pobjedu rezultatom 0:1, zahvaljujući maestralnom pogotku Francisa Kyeremeha u 90. minuti.

Prodaja ulaznica za prvu domaću ovosezonsku utakmicu je već počela, a brojni navijači bordo kluba su iskoristili mogućnost ranije kupovine ulaznica i rezervisali svoje mjesto na tribinama stadiona 'Asim Ferhatović Hase'.

Sarajevski kardiolog o opasnostima koje donosi vrućina i ko je pod najvećim rizikom za zdravlje

Sarajevski kardiolog o opasnostima koje donosi vrućina i ko je pod najvećim rizikom za zdravlje

Novinar portala Radiosarajevo.ba je posjetio dvije lokacije na kojima se prodaju ulaznice za ovaj susret.

Obzirom na gužve ranijih godina, u klubu su se dobro spremili i omogućili svojim navijačima brzu kupovinu karata bez dužeg čekanja u redu obezbijedivši čak tri prodajna mjesta, kao i web shop.

Mislite li da FK Sarajevo može protiv Kazahstanskog Aktobea izboriti pozitivan rezultat i nastaviti svoj europski put? Glasajte u anketi portala Radiosarajevo.ba.

/ Anketa

FK Sarajevo protiv Aktobea igra važnu UEFA utakmicu, može li proći u naredni krug?
Rezultati

U fan shopovima u ulici Titova i Ferhadija smo zatekli raspoloženo osoblje i uvjerili se da prodaja ulaznica ide jako brzo.

Osim na ove dvije lokacije, ulaznice je moguće kupiti i u fan shopu na aerodromu, kao i online, na na web shopu kluba. 

Oni koji se odluče kupiti ulaznicu u FKS Official store na aerodromu, to mogu uraditi svaki dan od 8 do 21, u ulici Titova od 8 do 20, te u ulici Ferhadija od 9 do 21 (na dan utakmice od 8 do 20). Osim karata za susret, aktivno se vrši i prodaja sezonskih ulaznica, kao i bogate ponude navijačkih artikala.

Uposlenici kluba su nam rekli da su izuzetno zadovoljni dosadašnjom prodajom ulaznica, te da očekuju da će stadion biti veoma dobro popunjen. Navijači koje smo sreli u fan shopovima su iskazali zadovoljstvo organizacijom kluba i kratkim čekanjem pri kupovini ulaznica. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (2)

/ Povezano

/ Najnovije