Novi detalji: Poznato ko je odigrao ključnu ulogu u dolasku Kyliana Mbappea u Real Madrid?

0
Radiosarajevo.ba
Novi detalji: Poznato ko je odigrao ključnu ulogu u dolasku Kyliana Mbappea u Real Madrid?
Foto: EPA-EFE / Kylian Mbappe

Legendarni španski defanzivac, Sergio Ramos, osim što uživa status ponajboljeg stopera svih vremena, također uživa i status jedne od najvećih legendi Real Madrida.

Ramos je prošle godine iz Paris Saint-Germaina kao slobodan igrač stigao u Sevillu, klub iz kojeg je svojevremeno i otišao u Real, te na Santiago Bernabeu stadionu postao ono što je danas.

U međuvremenu španski mediji donose zaista nevjerovatne vijesti o tome da je Španac lično uradio veliki dio posla u transferu koji će obilježiti 2024. godinu, ali i mnogo više od toga.

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Osvježite zidove bez krečenja: Sve što treba je da ih očistite ovom smjesom

Naime, Ramos je za vrijeme boravka u Parizu navodno nagovarao Kyliana Mbappea da napusti prijestolnicu Francuske i dođe u ‘Kraljevski klub’. Osim toga, ugledni L’Equipe danas je plasirao još pakleno zanimljivih novosti.

Pomenuti izvor navodi da se Ramos lično ponudio Mbappeu da mu pomogne oko njegovog pronalska kuće u Madridu, što je oduševilo navijače Reala.

Iako trenutno nosi dres Seville, ovo je samo jedan od primjera koliku ljubav i poštovanje 37-godišnjak još uvijek ima prema bivšem klubu u kojem je proveo najbolje godine karijere, piše Sport AM

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije