Francuska legenda upozorila Real Madrid: 'Kylian Mbappe bi mogao postati ogroman problem'

0
Radiosarajevo.ba
Francuska legenda upozorila Real Madrid: 'Kylian Mbappe bi mogao postati ogroman problem'
Foto: EPA-EFE / Kylian Mbappe

Kylian Mbappe, napadač PSG-a i reprezentacije Francuske, izvjesno će konačno napraviti transfer iz Pariza i preći u Real Madrid.

Saga koja traje od 2021. godine konačno bi trebala završiti na ljeto ove, kada bi Mbappe mogao preći u Real Madrid, što je po njegovim riječima oduvijek bio san francuskog nogometaša.

Međutim, san za Real Madrid bi se mogao pretvoriti u noćnu moru - barem tako tvrdi Emmanuel Petit, legenda francuske reprezentacije.

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

Oglasio se Emir Suljagić nakon govora Davida Camerona

On je u razgovoru za španski AS rekao: "Ako Mbappe ode u Madrid, to bi mogao biti problem. Ne samo u smislu plaća u svlačionici, već i u smislu vodstva. Bellingham je bio fantastičan, baš kao i Vinicius Jr, i ako ode u Madrid, morat će igrati kao napadač, baš kao što je nedavno radio za PSG. Ali svi znamo da to nije njegova najbolja pozicija. Postoji toliko pitanja, a nema odgovora." 

Podsjetimo, Mbappe je, prema navodima medija širom svijeta, već saopštio svoju odluku i PSG-u i Real Madridu. Trebao bi zarađivati oko 25 miliona eura godišnje, uz bonus za potpis ugovora od nekih 130 miliona eura, prema posljednjim izvještajima. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije