Nogometni savez odredio cijene ulaznica za meč BiH - Gibraltar

Radiosarajevo.ba
Nogometni savez odredio cijene ulaznica za meč BiH - Gibraltar
/ FSBiH
U Sarajevu je jučer održana sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH.

Sjednicom je predsjedavao Elvedin Begić, a bilo je prisutno 13. članova Izvršnog odbora, počasni predsjednik Ivan Osim i član Odbora za posredovanje i savjetovanje Sead Kajtaz.

Kako je saopćeno iz Saveza, usvojen je prijedlog cijena ulaznica koje će važiti samo za predstojeću kvalifikacionu utakmicu A selekcije sa Gibraltarom i one će iznositi 25 KM (zapad), 15KM (istok) i 10KM (sjever i jug).

Savez je tako, samo za ovu utakmicu snizio cijene karata, koje su prethodno iznosile: 40 KM (zapad), 30 KM (istok), 20 KM (sjever i jug). Inače, Zmajevi će protiv Gibraltara igrati 25. marta u Zenici.

Uz navedeno, razmatran je Prijedlog Pravilnika o organizaciji i sistematizaciji Saveza, te Informacija o aktivnostima reprezentativnih selekcija i analiza rada selekcija  u proteklom periodu:

"Zaključeno je  da, među selekcijama koje su imale zvanična takmičenja,   selekcija U-21  i ženska U-19 nisu ispunili očekivanja, te je utvrđena obaveza entitetskih saveza da do naredne sjednice  Izvršnog odbora (10. marta 2017.) dostave prijedloge kandidata za popunu ovih selekcija."

Razmatrali su se i prijedlozi pravilnika  o korištenju službenih mobilnih telefona, službenih vozila, o službenim putovanjima i dnevnicama, te informacija o finansijskoj situaciji u Savezu.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije