BiH protiv Gibraltara u martu i septembru 2017.

Anadolija
BiH protiv Gibraltara u martu i septembru 2017.
Utvrđeno je kada će naša reprezentacija igrati utakmice sa Gibraltarom, koji je naknadno uključen u našu grupu F.

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo Rusija 2018 protiv Gibraltara igrat će 25. marta 2017. u Zenici, dok će 3. septembra iste godine biti gost autsajderu.

"Novi tim u kvalifikacijama će svoje susrete igrati u terminima u kojima je ranije bilo određeno da selekcija Rusije igra prijateljske utakmice", saopćeno je iz Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine (FS BiH).

BiH će kvalifikacije otvoriti 6. septembra domaćim susretom sa Estonijom. Do kraja ove godine bit će gost Belgije (7. oktobra), dočekat će Kipar (10. septembra) i gostovati u Grčkoj (13. novembra).

Osim susreta sa Gibraltarom, BiH će u kvalifikacijama za naredni Mundijal u 2017. godini igrati 9. juna kući sa Grčkom, a 31. augusta bit će gost Kipra u Nikoziji. BiH će dočekati 7. oktobra Belgiju. Kvalifikacije će završiti tri dana kasnije utakmicom u Tallinu sa Estonijom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije