Nogometni savez BiH nakon uvreda: "Zmajevi više neće igrati u Zenici"

/ Komentari (4)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Jelde

Ma dajte Nemojte molim Vas. Dragi momci iz saveza stvarno je vrijeme da odrastete... ili jos bolje odete. Da je onomad Ćiro ovako dozivljavao skandiranja i izgovorene uvrede nikad ne bi bio što je. Nakraju nije Nacelnik Zenica.

A ko ste pak vi da to odlucite, pitaju se gradjani BiH.

Bilino polje je zauvijek domaci teren reprezentacije. Sta ste vi sebi umislili. Svakako je vrijeme da odete i da u savezu budu strucni ljudi. Cast izuzecima,

dP

Obrazli neki ljudi, samo ne znam kakve veze ima gradonačelnik sa tim da se njemu upućuje pismo. Možda samo predizborna šuplja.

Sasa

Konacno, dosta Zenice aj malo Sarajevo.

/ Najnovije