Nogometni čarobnjak opet oduševio: Pogledajte dva sjajna gola Lea Messija u pobjedi Inter Miamija

0
Radiosarajevo.ba
Nogometni čarobnjak opet oduševio: Pogledajte dva sjajna gola Lea Messija u pobjedi Inter Miamija
Foto: Instagram / Lionel Messi

Lionel Messi nastavio je rešetati protivničke mreže u dresu Inter Miamija. Ovaj put je Argetinac bio dvostruki strijelac.

Inter Miami savladao je ekipu Dallasa nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca (5:3) te se plasirao u četvrtfinale američko-meksičkog Liga kupa.

U regularnom dijelu rezultat je bio 4:4, a na početku susreta u 6. minuti Messi je postigao sjajan pogodak nakon asistencije njegovo saigrača iz Barcelone Jordija Albe.

Potraga za izgubljenim ljubimcem u Sarajevu, nagrada 2.000 KM

Potraga za izgubljenim ljubimcem u Sarajevu, nagrada 2.000 KM

Naime, ovaj Messijev pogodak proizašao je iz akcije koja je slična onoj u španskom derbiju između Reala i Barceolne 2017. godine kada je on pogodio na samom kraju utakmice za trijumf katalonskog kluba od 3:2.

No, to nije bilo sve od nogometnog čarobnjaka, koji je još jednom oduševio navijače nakon sjajnog gola iz slobodnog udarca u 85. minuti.

Njegov osmijeh kao i igra na terenu pokazuju da uživa na terenima SAD-a te da ima sjajan odnos sa saigračima.

Messi je od dolaska u SAD za Inter Miami postigao pet golova u tri utakmice, a od Argentinca se očekuje da nastavi istim ritmom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije