Nogometaši Bešiktaša pružili podršku našem Zmaju

0
Radiosarajevo.ba
 Nogometaši Bešiktaša pružili podršku našem Zmaju
Foto: Twitter / Nedim Hasić Twitter

Fudbaleri Besiktasa pobijedili su Alanyaspor na svom terenu u utakmici 33. kola turske Super lige rezultatom 3:0, a domaći su ovaj trijumf posvetili bosanskohercegovačkom fudbaleru Ajdinu Hasiću.

Hasić je doživio težu povredu u utakmici mladih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Crne Gore na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a sada su njegovi saigrači odlučili posvetiti mu pobjedu i na taj način mu pružiti podršku u ovim teškim trenucima, piše SportCentar.

Cenk Tosun je doveo domaće u prednost od 1:0 u 11. minuti, a Rachid Ghezzal je povisio na 2.0 u 58. minuti i nakon tog pogotka fudbaleri Besiktasa podigli su Hasićev dres sa brojem 19 i tako poručili da je ovaj trijumf za njega.

Talentovani bosanskohercegovački fudbaler došao je na ovu utakmicu, a sa tribina se zahvalio svojim saigračima. Nakon što su podigli njegov dres, on je stavio ruku na srce i tako im odgovorio sa tribine.

Do kraja susreta Georges-Kevin N’Koudou je pogodio još jednom za konačnih 3:0, a Besiktas je tako napravio još jedan korak ka tituli prvaka Turske. Trenutno su prvi sa 67 bodova, pet više od Fenerbahcea i šest od Galatasaraya.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije