Ajdin Hasić putem društvenih mreža poslao nedvosmislenu poruku: Jedna si jedina…

1
Radiosarajevo.ba
Ajdin Hasić putem društvenih mreža poslao nedvosmislenu poruku: Jedna si jedina…
Foto: Instagram / Ajdin Hasić

Ove sedmice u jednom turskom mediju pojavila se “prepričana” izjava Ajdina Hasića o njegovoj navodnoj želji da igra za reprezentaciju Turske.

Talentovani bh. nogometaš, koji je na dvije posljednje dvije utakmice Bešiktaša postigao dva gola i tako doprinio pobjedama prvenstvenog lidera, danas se oglasio na svom Instagram storyju.

Postavio je sliku u dresu reprezentacije BiH (kako drži ruku na grbu) te uz emotikon srca napisao:

“Jedna si jedina…”

Ajdin Hasić - undefined

Foto: Instagram: Ajdin Hasić

Potpuno jasna i nedvosmislena poruka bisera našeg nogometa, koji je i u nedavnom razgovoru za SCsport naglasio koliko mu znači igranje za Zmajeve.

“Selektor u svakom slučaju može računati na mene. Starčevića smatram velikim stručnjakom, svi su mogli vidjeti kako je pripremio ekipu za utakmice protiv Njemačke i Belgije.

Od naših fudbalera 2000. i 2001. godišta možemo sklopiti jako kvalitetnu reprezentaciju, sposobnu da se plasira na Evropsko prvenstvo, još je tu dosta kvalitetnih igrača. Naravno, i dalje ću se nadati i novom pozivu u seniorsku reprezentaciju, koji želim ‘zaraditi’ svojim igrama u Bešiktašu", kazao je Hasić. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije