NiP nakon odbijenica iz SDA i Stranke za BiH: "To je bježanje od odgovornosti"

/ Komentari (14)

Povratak na članak
Objavite komentar kao gost ili se prijavite.

NAPOMENA: Komentari su isključivo lični stavovi autora. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i pisanja komentara koji podstiču na mržnju. Strogo zabranjen bilo kakav govor mržnje na portalu radiosarajevo.ba, zbog kojeg možete biti krivično procesuirani. Radiosarajevo.ba ima pravo i obavezu da na zahtjev zvaničnih organa dostavi podatke o korisniku čiji komentari sadrže govor mržnje, kao i da korisniku trajno blokira pristup. Obaviještavamo vas da svaki čitatelj dobrovoljno pristupa čitanju i kreiranju komentara i prihvata mogućnost da neki komentari mogu sadržavati narativ koji je u suprotnosti sa vjerskim, nacionalnim, moralnim i drugim načelima. Radiosarajevo.ba ima pravo da obriše sporne ili prijavljene komentare bez najave i objašnjenja. Radiosarajevo.ba koristi automatski sistem prepoznavanja i uklanjanja govora mržnje i drugih neprimjerenih sadržaja u komentarima.

Peta kolona

To je prije svega igranje na kartu SANUa. Toliko o patriotizmu.

Fgr

Dino bi da se pere nekon sto je bosnjake doveo pred nestanak

Brko

Dino bi da se pere nekon sto je bosnjake doveo pred nestanak ka Fgr DOVELA VAS JE SDA I DF

BiH

To je jadnice tvoj pokusaj da prebacis odgovornost na druge, sad kad si vidio da si zalutao i trazis pomoc lidera, koje si izdao.

BiH

DOVELA VAS JE SDA I DF ka Brko ti si glup Bosnjaci su bili najjaci uz SDA, to se vidjelo na izborima, ali nas trojka proda i pristade da bude nasilu nametnuta.

ime mi je dino a zovu me kona

izdajniče, stani talibanu, unistices Bosnu

Idi ba

Idiote..umisliovse predstavnikom Bosnjaka..svašta..kakvog bježanja od odgovornosti?

Za brku

DOVELA VAS JE SDA I DF ka Brko Ne jedi vnago..blento..u stvari jedi, jedi i liječi se od bolesti kojoj tesko lijeka ima..a to je mržnja..

Nadimak...

Prvo kako ti sa 60.000 glasova i silom nametnut sebe predstavljas liderom Bosnjaka da nas sazivas,drugo sta ce Forto i Niksic koji se ne izjasnjavaju kao Bosnjaci na tom sastanku,a trece ako mislis da se ne vidi kako pokusavas svoju i trojkinu izdaju Bosnjaka i BiH drzave umanjiti tako sto ces traziti blagoslov...e mislim da si se Tito,ups Dino do ro zeznuo...

nasvasta

SDA hoće da je legitimni predstavnik Bošnjaka ćime ide na ruku neprijateljima BiH HDZ i četaljima SDA pašu samo torovi gdje nesmije biti demokratije ni kritike samo magarci da poslušno kimaju riđem mafijaši.

Uzas

Mahalac i mahalci u akciji. Znaju li oni ista drugo raditi?!

Miki rubiroza

ti si glup Bosnjaci su bili najjaci uz SDA, to se vidjelo na izborima, ali nas trojka proda i pristade da bude nasilu nametnuta. ka BiH govori u svoje ime kretenu. Sda nas je i dovela da smo postali pleme kojim oni zele upravljati,al ce ga *****it to ti garantujem

Prx

Genijalno mi je ovo da je vijest u kategoriji SPORT - NOGOMET. 👍

Sanin

***** li ti pleme bolesno Dino poslije ovih izbora ovo je tvoj kraj kraj

/ Najnovije