NFS BiH promijenio način kupovine ulaznica za baraž: Ovo će biti potrebno da imate pred stadionom

0
Radiosarajevo.ba
NFS BiH promijenio način kupovine ulaznica za baraž: Ovo će biti potrebno da imate pred stadionom
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Tribine stadiona Bilino polje pred meč BiH - Portugal

Nogometni savez Bosne i Hercegovine saopštio je da je promijenio način kupovine karata za utakmice baraža za odlazak na Europsko prvenstvo protiv selekcije Ukrajine.

Saopštenje NFSBiH prenosimo u cijelosti:

"Prva mogućnost da svi navijači Bosne i Hercegovine dođu do ulaznice za utakmicu koju naša reprezentacija igra sa Ukrajinom je putem platforme www.bhff.fans, na koju je pristup moguć i putem oficijalne web stranice NS/FS BiH.

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Veliko nevrijeme stiglo i u Bosnu i Hercegovinu: Pogledajte veličinu grada koji je padao

Kao i kada je u pitanju bila rezervacija ulaznica za grupnu fazu UEFA EURO 2024 ukoliko se naša reprezentacija po prvi put plasira na ovo takmičenje, svi zainteresovani se mogu prijaviti na platformu i u opciji kupovine ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina – Ukrajina unijeti svoju rezervaciju. Jedna osoba uz važeće podatke može aplicirati za rezervaciju do četiri ulaznice. Sve validne rezervacije bit će uzete u obzir, a navijači će biti kontaktirani putem e-maila 5. marta.

Nakon termina rezervacije i pretprodaje od 7. marta krenut će i redovna prodaja karata koja se može izvršiti online putem web platforme www.event.ba.

Savo Milošević uskoro objavljuje spisak: Nova imena će obradovati navijače

Savo Milošević uskoro objavljuje spisak: Nova imena će obradovati navijače

Cijene ulaznica su slijedeće: tribina Zapad - 40,00 KM, tribina Istok – 30,00 KM, a za tribine Sjever i Jug po 20,00 KM. Napominjemo da će po prvi put ulaznice glasiti na ime i prezime kupca, te da će ulazak na stadion biti moguć isključivo uz ulaznicu i lični dokument, kojim se potvrđuje ime i prezime koje stoji na ulaznici.

Kontrole na ulazima i vanjskim perimetrima oko stadiona će biti velike, pa vas ljubazno molimo da poštujete navedena pravila, te da lični dokument i ulaznicu pripremite na vrijeme kako ne bi došlo do gužve na ulazima.

Rezervaciju ulaznica za utakmicu baraža za Evropsko prvenstvo 2024 protiv Ukrajine možete izvršiti već sada putem...

Posted by Nogometni savez Bosne i Hercegovine on Saturday, March 2, 2024

Sve ostale informacije vezano za ostala pravila biće dostupne na web portalu www.event.ba kao i na poleđini ulaznice.

O prodaji ulaznica za naredni meč koji će se odigrati 26.03.23. godine na stadionu "Grbavica" javnost će biti obaviještena naknadno".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije