Neymar sasvim iskreno: Da, ponekad pretjerujem, ali nisam razmaženo dijete

Radiosarajevo.ba
Neymar sasvim iskreno: Da, ponekad pretjerujem, ali nisam razmaženo dijete
Foto: EPA / Neymar

Brazilski napadač Neymar, u reklami koju je snimio za potrebe kompanije Gillette, priznao je da “pretjeruje”, gdje je predstavlja kao “novi čovjek” i traži pomoć od navijača u svojoj transformaciji.

Video je dug 90 sekundi, a objavljen je na društvenim mrežama i na brazilskoj televiziji.

“Klinovi na mom listu, koljeno u leđima, noga na mom stopalu”, rekao je Neymar i dodao:

Možete misliti da pretjerujem i ponekad stvarno pretjerujem. No činjenica je da patim na terenu. U meni još čuči dijete. Ponekad ono oduševi svijet, a ponekad iritira svijet”.

Igrač PSG-a tokom Mundijala bio često na udaru kritika,. Jer su mu navijači zamjeravali da je teatralan i da na sve načine pokušava prevariti sudije. Na društvenim mrežama su snimani video klipovi i ismijavan je zbog te glume i pretjerane reakcije.

“Kada se čini da sam nepristojan, to nije zato što sam razmaženo dijete, nego zato što se nisam naučio nositi s frustracijama. Potrebno mi je vrijeme da prihvatim vašu kritiku, potrebno mi je vrijeme da pogledam u ogledalo i da se pretvorim u novog čovjeka.

Ali, ja sam ovdje, s novim licem i otvorena srca. Možete nastaviti bacati kamenje na mene ili možete ostaviti kamenje i pomoći mi da ustanem. Kada stojim na svojim nogama, cijeli Brazil stoji uz mene”, kazala je zvijezda brazilske nogometne reprezentacije, koji se s Mundijala u Rusiji oprostio nakon poraza u četvrtfinalu od Belgije.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije