Nesuđeni golman Sarajeva u sukobu sa zvezdašima

Radiosarajevo.ba
Nesuđeni golman Sarajeva u sukobu sa zvezdašima
Milan Borjan, rezervni golman Ludogoreca našao se u centru pažnje u medijima u Srbiji. Ovaj kanadski reprezentativac sukobio se s fudbalerima ekipe iz Beograda tokom sinoćnjeg susreta Lige prvaka.

Ludogorec je sinoć na svom terenu u trećem pretkolu Lige prvaka remizirao s Crvenom zvezdom rezultatom 2:2. Nakon jednog faula nad Kataijem, igrači na terenu su započeli svađu, a umiješali su se i oni na klupi za rezervne igrače.

Glasnogovornik Ludogoreca zadržao je Borjana koji je želio da se obračuna s igračima Zvezde.

"Zakuhalo se pošto je jedan od Zvezdinih igrača opsovao mog saigrača, a ja to ne volim. Sve je to dio sporta", rekao je nakon utakmice Borjan.

Podsjetimo, reprezentativac Kanade bio je na korak od potpisa ugovora sa Sarajevom prije dvije godine, ali je u posljednji trenutak "uletio" Ludogorec i golman je umjesto u prijestolnicu Bosne i Hercegovine, otišao u Razgrad. Tada je Borjan izjavio kako se ponuda da brani na Anfieldu u Ligi prvaka ne odbija.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije