Cimirot, Hodžić i Šehić idu ka Play offu Lige prvaka

Radiosarajevo.ba
Cimirot, Hodžić i Šehić idu ka Play offu Lige prvaka
Odigrano je i preostalih šest utakmica u trećem pretkolu Lige prvaka, a veliki posao napravili su fudbaleri zagrebačkog Dinama.

Ekipa s Maksimira slavila je rezultatom 2:0 protiv imenjaka iz Tbilisija, a golove su postigli Soudani u 39. i Ćorić u 42. minuti susreta. Reprezentativac Bosne i Hercegovine, Armin Hodžić igrao je do 62. minute susreta.

Ajax je na svom terenu remizirao s grčkim PAOK-om rezultatom 1:1. Gosti su poveli preko Camposa u 27. minuti susreta, a izjednačio je Dolberg u 58. Gojko Cimirot odigrao je svih 90 minuta za ekipu iz Soluna.

Ibrahim Šehić je uspio sačuvati mrežu Qarabaga na teškom gostovanju kod Viktorije Plzen, dok je Salzburg slavio protiv Partizanija u Tirani rezultatom 1:0. Šahtar je bio bolji od Young Boysa rezultatom 2:0. Golove su postigli Bernard i Seleznev, u 27., odnosno 75. minuti susreta.

Rostov je remizirao na svom terenu protiv Anderlechta, a rezultat je glasio 2:2. Golove za Rostov postigli su Ezatolahi u 16. i Poloz u 60. minuti, dok su za Anderlecht pogađali Hanni u trećoj i Tielemans u 52. minuti susreta. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije