Nermin Bašić uoči meča sa Širokim Brijegom: 'Nadam se da ćemo izaći iz ove krize...'

1
Radiosarajevo.ba
Nermin Bašić uoči meča sa Širokim Brijegom: 'Nadam se da ćemo izaći iz ove krize...'
Foto: A. K. / Radiosarajevo.ba / Nermin Bašić najavio gostovanje Zrinjskom

Željezničar će u okviru 9. kola Premijer lige BiH dočekati Široki Brijeg, a susret je najavio šef struke, Nermin Bašić.

"Zaista imamo nevjerovatan mjesec iza sebe, pun turbulencija i u jako teškom smo stanju, kako ekipa tako i svi u Klubu, a tako i naši navijači, svi smo razočarani. Zadnje tri gostujuće utakmice, tri poraza, a ukupno pet. Ja se nadam da je ovo ponovo neka sinergija između terena i tribina, da će se desiti da naša Grbavica prevazići ovu krizu i da ćemo uploviti u neke mirnije vode", izjavio je Bašić.

Dodao je kako se nisu predali, motivisani su da preokrenu ovaj niz.

Argentina u žalosti: Preminula jedna od najvećih fudbalskih legendi ove zemlje

Argentina u žalosti: Preminula jedna od najvećih fudbalskih legendi ove zemlje

"Određeni igrači su izgubili samopouzdanje i vidi se to na terenu na utakmicama. Činimo sve u klubu da to bude bolje, ja se nadam zaista da povratak na Grbavicu s našim navijačima i da ćemo uspjeti izaći iz ove velike krize", kaže trener Plavih i dodaje:

"Imaju jedan poraz, drugi su na tabeli, lijepo sastavljena ekipa. Imaju dobrog trenera koji ima hajdučko srce, dosta dobro ga poznajem. Neće biti nekih iznenađenja. Mi moramo sebe gledati, nadam se sutra da će samo jedna ekipa postojati, a to je Željo. Svi su spremni osim Mekića koji nema pravo nastupa."

Utakmica Željezničar – Široki Brijeg igra se u ponedjeljak s početkom od 18:00 sati. Prodaja ulaznica danas se vrši do 18:00 sati, a sutra se nastavlja od 9:00 sati.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije