Neil Lennon: Sarajevo je u dobroj formi, pobijedili su u posljednje četiri utakmice

0
Radiosarajevo.ba
Neil Lennon: Sarajevo je u dobroj formi, pobijedili su u posljednje četiri utakmice
Twitter / Neil Lennon

Ekspedicija Celtica krenula je za Sarajevo, odakle će škotski klub produžiti u Zenicu, na sutrašnju utakmicu play-off runde za Ligu Europe. Izvjesno je da na put nisu krenuli Albin Ajeti, James Forest, dok je Christopher Jullien sanirao povredu i bit će u konkurenciji sa meč sa Sarajevom.

Menadžer Neil Lennon govorio o je u utakmici sa protivnikom sa kojim je škotski šampion igrao i prošle sezone.

"Može se napraviti poređenje, ali naš tim se promijenio. Sarajevo je u dobroj formi, pobijedili su u posljednja četiri utakmice. Fizički su jaki. Dati će sve od sebe kako i Riga s kojom smo igrali u prošlom kolu. Bit će to teška utakmica", rekao je Lennon

Dodao je da je Celticov bilans u gostima bio dobar posljednjih sezona.

"Gradimo tim i napredujemo. Sutra navečer bih volio da malo ranije iskoristimo svoje šanse nego protiv Rige", kazao je Lennon, podjetivši se da su njegovi puleni u posljendjem minutu razbili otpor latvijskog kluba.

Svoja razmišljanja otkrio je i jedan od najboljih igrača Celtica Mohamed Elyounoussi.

"Idemo da pobijedimo Sarajevo. Riga se dobro branila prošle sedmice. Nadamo se da možemo postići gol nešto ranije", poručio je Elyounoussi.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije