Nedim Jusufbegović: 'Nemoj da vam kažem cifru koju smo potrošili na pojačanja'

1
Radiosarajevo.ba
Nedim Jusufbegović: 'Nemoj da vam kažem cifru koju smo potrošili na pojačanja'
Foto: Scsport.ba / Nedim Jusufbegović

Velež se drugu sezonu zaredom plasirao u finale Kupa BiH. Rođeni su u oba meča polufinala savladali Željezničar (1:0, 2:1).

Posliije večerašnjeg trijumfa na Grbavici, novinarima se obratio trener mostarske ekipe Nedim Jusufbegović, piše SCsport.

Nakon kurtoaznog uvoda, kazao je:

Političaru iz BiH izgorio automobil

Političaru iz BiH izgorio automobil

"Pogledajte tabelu nakon jesenjeg dijela, koliko nam je Željezničar bježao. Nemoj da vam kažem cifru koju smo potrošili na pojačanja i u kakvim smo problemima bili. Nismo mogli dovesti igrače koji su potrebni i htjeli su doći, da ne bi poremetili svlačionicu. A Željo dovede kakva dva napadača? Pogledaj rostere. Da ne govorim o Drlji, koji je mladi reprezentativac, Santosu i Amoahu… To što mi vrtimo maksimum, a Željo ne… To je drugo", kazao je Jusufbegović te nastavio:

"Imali smo mnoge izazove tokom prvenstva da odustanemo. Uspjeli smo izdržati i na kraju nam to donosi ovo. Neću govoriti o čemu se radi, ali tada smo jasno poredali svlačionicu. Radimo i neke laboratorijske analize. Angažovali smo i institut za nutricionizam, laboratoriju bolnice Safet Mujić… Želimo održati ekipu energetski na nivou na kojem želimo da bude. Iskreno, ne znam kako će ovo sve završiti jer je to čarobnjaštvo".

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije