Miroslav Stevanović odlučio se oprostiti od dresa reprezentacije BiH

1
Radiosarajevo.ba
Miroslav Stevanović odlučio se oprostiti od dresa reprezentacije BiH
Foto: NSBiH / Miroslav Stevanović

Nakon oproštaja Miralema Pjanića i Ibrahima Šehića, još jedan značajan igrač reprezentacije Bosne i Hercegovine, Miroslav Stevanović, odlučio se oprostiti od dresa Zmajeva. Stevanović je svoju odluku objavio na Instagramu, izražavajući zahvalnost svima koji su ga podržavali tokom njegove reprezentativne karijere.

"Nakon mnogo godina u kojima sam s ponosom nosio dres Bosne i Hercegovine, donio sam odluku da se oprostim od reprezentacije i mjesto prepustim mlađima. Zahvaljujem saigračima, selektorima i svima koji su u ovim godinama imali određene funkcije u reprezentaciji, a nisu bili eksponirani," napisao je Stevanović.

Dodao je i posebnu zahvalnost navijačima: "Hvala vam za sve! Naravno, posebno hvala našim navijačima na podršci tokom svih ovih godina. Bila mi je čast i zadovoljstvo predstavljati Bosnu i Hercegovinu i ono što sad na kraju sa sigurnošću mogu tvrditi je da sam na svim utakmicama dao maksimum. Reprezentaciji u budućnosti želim mnogo sreće i uspjeha."

Noć za pamćenje: Legendarni Darko Rundek priredio nezaboravan koncert u Sarajevu

Noć za pamćenje: Legendarni Darko Rundek priredio nezaboravan koncert u Sarajevu

Stevanović je debitovao za reprezentaciju Bosne i Hercegovine 26. maja 2012. godine protiv Republike Irske. Tokom svoje reprezentativne karijere, odigrao je ukupno 33 utakmice i postigao tri gola.

Njegov oproštaj označava kraj jedne ere, dok se reprezentacija priprema za nove izazove s novim generacijama igrača. 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Komentari

Prikaži komentare (1)

/ Povezano

/ Najnovije