Hit na društvenim mrežama: Navijač Fenerbahčea Džeki postavio pitanje uz pomoć Google Translatea

0
Radiosarajevo.ba
Hit na društvenim mrežama: Navijač Fenerbahčea Džeki postavio pitanje uz pomoć Google Translatea
Foto: Kolaž / Edin Džeko

Video snimak na društvenim mrežama, na kojem jedan navijač Fenerbahčea prilazi Edinu Džeki i uz pomoć Google Translatea postavlja pitanje bosanskohercegovačkom napadaču, postao je pravi hit u Turskoj.

Uoči velikog turskog derbija između Fenerbahčea i Galatasaraya, koji se igra u nedjelju, 19. maja, navijači Fenerbahčea s nestrpljenjem iščekuju ovaj susret. Iako je pitanje prvaka praktično riješeno i naslov će pripasti Galatasarayu, utakmica je to koja "život znači" za oba tima.

Strastveni navijač Fenerbahčea pokazao je koliko su navijači posvećeni i puni nade u pobjedu nad najljućim rivalom. Uz pomoć Google Translatea, navijač je na svom mobitelu napisao pitanje za Džeku: "Da li ćemo u nedjelju lava pretvoriti u mačku?"

EURO 2024 | Belgija slavila i učinila grupu E bodovno izjednačenom pred treće kolo

EURO 2024 | Belgija slavila i učinila grupu E bodovno izjednačenom pred treće kolo

Pitanje je aludiralo na nadimak Galatasaraya (Lavovi). Kada je pokazao mobitel Džeki, fudbalska zvijezda se samo nasmijala.

Ovaj simpatičan trenutak brzo je postao viralan na društvenim mrežama, a navijači oba kluba su s oduševljenjem komentarisali snimak. 

Utakmica između Fenerbahčea i Galatasaraya, poznata kao najveći turski derbi, uvijek donosi mnogo uzbuđenja i strasti, a nedjeljni meč obećava spektakl koji će pratiti milioni gledalaca širom svijeta.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije