Navijačka groznica pred utakmicu Hrvatska - Rusija

AA
Navijačka groznica pred utakmicu Hrvatska - Rusija
Anadolija / Navijačko ludilo na ulicama Hrvatske
Zagrepčani se od ranog popodneva pripremaju za utakmicu četvrtfinala Svjetskog prvenstva koju će reprezentacija Hrvatske večeras igrati u 20 sati protiv domaćina u ruskom gradu Soči, piše Anadolija.
Štandovi na Trgu bana Jelačića s navijačkim rekvizitima, kapama, šalovima i dresovima hrvatske reprezentacije danas su dobro posjećeni. Navijačke suvenire kupuju domaći navijači, ali i strani turisti iz dalekih zemalja Azije koji svakodnevno šeću u grupama po glavnom gradskom trgu.

Večeras će od 20 sati Trg bana Jelačića primiti preko hiljadu navijača koji će hrvatsku reprezentaciju bodriti ispred velikog ekrana, kao i većina ostalih gradskih trgova po Hrvatskoj.

Reprezentacija uživa veliku podršku domaćih navijača, a i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović je danas redovnom avionskom linijom otputovala za Soči kako bi ponovno bila podrška reprezentativcima koji su do sada prošli bez poraza.
 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije