Navijači u transu: Real Madrid izbacio misterioznu objavu - šta se sprema na Santiago Bernabeu?

0
Radiosarajevo.ba
Navijači u transu: Real Madrid izbacio misterioznu objavu - šta se sprema na Santiago Bernabeu?
Foto: X.com / Objava Real Madrida

Kylianu Mbappéu (25) ugovor sa PSG-om istječe ovog ljeta i neće ga produžiti. Ta priča zvuči nekako poznato, već smo je slušali prošle godine, kad ono Mbappé i dalje na Parku Prinčeva.

Ali do kada? To je pravo pitanje. Mnogi navijači Reala vjeruju da je 2024. godina u kojoj će se Mbappé pridružiti "najvećem klubu na svijetu", neki su već pali na foru.

Naime, Real je misterioznom objavom najavio veliku vijest koju će objaviti u petak, 2. februara, a navijači, lakovjerni kakvi jesu, ponadali su se da dolazi Kylian Mbappé.

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Niti jedan od petero lovaca u Superpotjeri nije znao odgovor na ovo pitanje. Znate li ga vi?

Na njihovo razočaranje, to se neće dogoditi. Još. Prema pisanju medija bliskih klubu, Real će u petak, 2. februara, objaviti da je postigao saradnju s američkim tehnološkim gigantom HP-om, koji će postati jedan od glavnih sponzora kluba.

"Fly Emirates" ostaje na prednjoj strani, dok će logo HP-a biti na rukavima dresa "kraljevskog kluba". Real od Adidasa, glavnog opskrbljivača opremom, godišnje uprihodi 120 miliona eura (234,7 miliona KM), a saradnja s Fly Emiratesom donosi mu 70 miliona (136,9 miliona KM), koliko bi na godišnjoj bazi trebalo "kapnuti" i od HP-a.

Mada će navijači Reala ostati razočarani, možda i nisu sasvim promašili. Jer novi unosni sponzorski ugovor možda je samo prvi korak prema potpisu čudesnog Francuza, javlja Jutarnji.hr.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (0)

/ Povezano

/ Najnovije