Navijači Cityja podivljali bez razloga: Evo ko je bio čovjek na klupi Liverpoola

Radiosarajevo.ba
Navijači Cityja podivljali bez razloga: Evo ko je bio čovjek na klupi Liverpoola

Video koji u nevjerici dijele navijači Manchester Cityja, čiji je klub ostao dva boda iz Liverpoola u utrci za naslov, pokazuje kako čovjek u službenoj jakni Premiershipa stišće šaku i smije se nakon gola Tottenhamu koji je zapalio Anfield u nedjelju.

Naime, na snimci se može vidjeti kao čovjek u službenoj jakni Premiershipa stišće šaku i smije se nakon tog gola kojim je Liverpool slavio, a koji je bacio u očaj pristalice Manchester Cityja.

Mnogi navijači Manchester Cityja odmah su se oglasili na društvenim mrežama, jer se u prvi trenutak smatralo kako se radi o četvrtom sudiji utakmice.

No, prema izvještajima taj čovjek nije bio službenik prve engleske nogometne lige, već maser Redsa koji je službenicima bio ponuđen na utakmici, piše engleski The Mirror Football.

Vrijedi spomenuti kako je Liverpool u dramatičnoj završnici na Anfieldu srušio Tottenham 2-1 u sudijskoj nadoknadi autogolom Tobyja Alderweirelda.

Liverpool je sad na svom Anfieldu u Premiershipu bez poraza 37 utakmica zaredom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije