Namova poruka navijačima Sarajeva: Na mene ste bili ljuti zato što volite naš klub

Radiosarajevo.ba
Namova poruka navijačima Sarajeva: Na mene ste bili ljuti zato što volite naš klub
Printscreen / Nguyen Hoai Nam

Nakon prekida Premijer lige BiH, FK Sarajevo promoviran je u novog (starog) prvaka BiH, a u petak je održana spektakularna proslava titule. To je druga titula kluba s Koševa od kako je većinski vlasnik glasačkih prava postao vijetnamski biznismen Nguyen Hoai Nam.

On se na YouTubeu obratio igračima, stručnom štabu i armiji navijača Bordo tima, a imao je riječi poruku i za bivšeg trenera Husrefa Musemića.

"Dobra večer svima. Želim vam sve najbolje iz Vijetnama. Nadam se da ste dobro i da ste ostali zdravi tokom pandemije koronavirusa. Večeras je posebna noć za sve nas koji volimo FK Sarajevo. Želim iskoristiti priliku da se zahvalim svojim saradnicima i menadžmentu kluba za podršku tokom sezone. Radili su vrijedno i pod velikim pritiskom i danas smo za to nagrađeni. Želim se zahvaliti i svim trenerima i članovima stručnih štabova. Posebna zahvalnost ide Husrefu Musemiću koji je dugo bio s nama i koji je dao veliki doprinosa klubu. Želim mu se izviniti što se nisam mogao sastati s njim u trenutku smjene trenera. Žao mi je. Želim se zahvaliti i Vinku Marinoviću koji je preuzeo tim početkom godine i koji je omogućio da se ovo desi. Hvala mu. Posebno se želim zahvaliti svim fudbalerima koji su uložili svoje srce i napor kako bi došli do titule. Najbolje želje i najveću zahvalnost upućujem svim navijačima Sarajeva. Bili su uz nas čitavu sezonu. Sjećam se kraja 2019. godine, kada sam dobio mnogo poruka od navijača. Bili su razočarani i ljuti na mene i na Upravu kluba. Prihvatam to, jer znam da to sve radite samo zato što volite naš klub. Hvala vam svima, hvala i onima koji su i ljuti i sretni i molim vas ostanite uz FK Sarajevo. Znam da je večeras posebna noć i hvala vam svima. Volim Fudbalski klub Sarajevo", poručio je Nam.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije