FK Sarajevo objavio snimak: Ovako je izgledala naša proslava titule

Radiosarajevo.ba
FK Sarajevo objavio snimak: Ovako je izgledala naša proslava titule
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Navijači Sarajeva slave

Proslavu nove, sedme šampionske titule Fudbalskog kluba Sarajevo, koja je sinoć održana u glavnom gradu BiH, danas su objavili i inozemni mediji, posebno jer se ona dogodila u vrijeme nakon svega što je donio koronavirus.

Spektakularna bakljada na stadionu, s igračima na centru nešto je što je bilo itekako zanimljivo i nije baš često na ovim prostorima.

Tu je bio i već standardni šampionski autobus, a svi se slažu da je proslava bila fantastična, posebno jer nije bilo mogućnosti zvaničnog okupljanja na jednom mjestu.

Navijači s pjesmom i bakljadom slave sedmu titulu prvaka. Sve se dešava na samom stadionu, na kojem su puleni Vinka Marinovića, a ranije i Husrefa Musemića, stigli do odbrane naslova prvaka Bosne i Hercegovine.

Podsjetimo, Nogometni savez BiH je početkom sedmice donio odluku da se ne završi šampionat BiH.

Bordo tim je bio na vrhu tabele i tako će predstavkljati naredne sezone našu zemlju u Ligi prvakaPo drugi put u posljednje dvije sezone.

Danas je FK Sarajevo objavio snimak proslave koji zorno prikazuje šta se to sinoć događalo.

Pogledajte: 

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije