Nam se javio na konferenciju FK Sarajevo: "Ja sam kriv"

3
Radiosarajevo.ba
Nam se javio na konferenciju FK Sarajevo: "Ja sam kriv"
Foto: scsport.ba / Nam se javio na konferenciju FK Sarajevo

Klub sa Koševa je danas u 13 sati zakazao press konferenciju na kojoj će biti govora o mnogim temama i dešavanjima iz ove sezone.

Jedan od glavnih razloga sazivanja press konferencije jesu i jučerašnje nemile scene na treningu bordo kluba.

Podsjećamo, u trening centru u Butmiru desio se incident kada su navijači upali na trening i obračunali se sa igračima.

Današnja press konferencija počela je obraćanjem većinskog vlasnika kluba Nguyen Hoai Nama koji se videom javio iz Vijetnama.

"Dragi navijači Sarajeva. U ime kluba želim da kažem nešto svim navijačima. Izgubili smo titulu ove sezone i imamo veoma važan meč sutra u finalu Kupa.

Prvo želim da kažem da mi je žao što nisam došao već više od godinu dana zbog situacije oko koronavirusa. Nisam bio uključen u donošenje nekih važnih odluka i neke od njih su bile pogrešne. To je moja krivica", rekao je Nam.

Kako je istakao Nam, greške koje su se desila su njegova krivica.

"Ove godine nismo šampioni, završili smo drugi i imamo sutra finale Kupa. Fokusirani smo na taj meč, dat ćemo najbolje što možemo i želimo dati sve najbolje za klub. Samo dvije godine sam tu i imamo dvije titule i jadan trofej Kupa.

Molim vas pustite da fudbal bude pravi fudbal s fair-playjom. Danas sam tu da kažem da sve one greške su se dešavale je moja krivica. Molim vas pustite da se fudbal igra normalno i bez napada na igrače. Uvijek ste bili uz klub i nastavite tako. Hvala vam", zaključio je većinski vlasnik kluba FK Sarajevo.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije