Na pomolu senzacionalan transfer: Inter iz Milana želi bh. golmana

Radiosarajevo.ba
Na pomolu senzacionalan transfer: Inter iz Milana želi bh. golmana
/ Jasmin Fejzić nakon nedjeljne pobjede na Allianz Areni (Foto: Eintracht B)
U sezoni kada obilježavaju godišnjicu historijskog uspjeha – četiri decenije od osvajanja jedine šampionske titule – fudbaleri Eintrachta iz Braunschweiga nalaze se trenutno na diobi drugog mjesta u 2. Bundesligi.

Najzaslužniji za dobre rezultate je bosanskogercegovački golman jasmin Fejzić čije su parade bile presudne i u nedjeljnjoj pobjedi (1:0) na Allianz Areni protiv Münchena 1860.

Jutros su njemački mediji objavili senzacionalnu vijest: 31-godišnjeg bh. čuvara mreže traži, niko drugo nego, Inter iz Milana! 

Navodno, Milanezi žele kvalitetnog golmana kao rezervu Samiru Handanoviču. Pošto aktuelnom rezervisti Juan Pablu Carrizu istječe ugovor, u Inter žele dovesti Fejzića, koji će također na ljeto biti slobodan igrač u Braunschweigu.

Jasmin Fejzić je rođen 15. maja 1986. u Živinicama, a čitavu karijeru brani u Njemačkoj. Upisao je jedan nastupa za reprezentaciju BiH, u prijateljskoj utakmici s Lihtenštajnom.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije