Musemić za Radiosarajevo.ba o protivnicima u Europskoj ligi i povredi Oremuša

F. Z.
Musemić za Radiosarajevo.ba o protivnicima u Europskoj ligi i povredi Oremuša
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Husref Musemić

Fudbalski klub Sarajevo saznao je moguće protivnike u trećem kolu kvalifikacija za Europsku ligu, a Sarajevo će igrati protiv poraženog iz duela Rosenborg - BATE Borisov, koji se sastaju u drugom kolu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Sarajevo saznalo moguće protivnike u trećem pretkolu Europske lige

Šef struke Bordo tima Husref Musemić prokomentarisao je moguće protivnike u trećem kolu Europske lige.

"Mogli smo bolje proći. Očekivali smo da ćemo imati malo više sreće. Vidjet ćemo kada se upoznamo s njima sa kakvom kvalitetom raspolažu. U Norveškoj prvenstvo traje i sigurno da su u odličnoj trakmičarskoj formi. Za BATE Borisov ne znam. Nemam informacije o njima u kakvom su trenutno stanju. Rosenborg znam da igraju prvenstvo. Nisam imao prilike upoznati se. Pokušat ćemo se što bolje upoznati i idemo igrati", kaže Musemić za Radiosarajevo.ba

Navijače Bordo tima zabrinula je povreda Mirka Oremuša, koji je u duelima sa Celticom pokazao odlične igre. Govori se o dva mjeseca pauze.

"Ne znam, još uvijek nema tačne dijagnoze. Prve prognoze kažu mjesec do dva, ali sačekajmo srijedu, pa ćemo znati više", ističe Musemić.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije