Musemić: Poštovanje Čeliku koji to zaslužuje, ali mi smo favoriti

Radiosarajevo.ba
Musemić: Poštovanje Čeliku koji to zaslužuje, ali mi smo favoriti
Nakon što su u prošlom kolu savladali ekipu Zrinjskog u Mostaru, Bordo tim želi do novih bodova u duelu protiv ekipe iz Zenice koja se nalazi u teškoj situaciji, kako igrački tako i bodovno na tabeli.

Povodom utakmice 13. kola na našem najvećem stadionu održana je i konferencija za medije na kojoj se predstavnicima medija obratio šef stručnog štaba tima sa Koševa Husref Musemić.

U najavi ovog duela Musemić je rekao slijedeće:

"Nas očekuje duel protiv ekipe u kojoj prihvatamo ulogu favorita. Sa dvije pobjede smo se vratili u ritam. Poštovanje Čeliku koji to zaslužuje, ali mi smo favoriti. Hodžić zbog kartona i Stanojević zbog povrede sigurno neće biti u sastavu. Moguće da će biti još izmjena u sastavu, imamo još dva dana pa ćemo vidjeti."

O takmičenju i očekivanjima do kraja prvenstva Musemić kaže da ima još dosta da se igra.

"Dosta se stvari dešava u Premijer ligi, ima rezultata koji djeluju iznenađujuće, tako da treba vidjeti šta će se dešavati"

Koliko će biti teško motivisati igrače za duel protiv Čelika

"Što ćemo ih motivisati? To je njihova obaveza. Jednom u sedam dana odigrati utakmicu i trenirati i to je sasvim normalno za jednog profesionalca", rekao je na kraju Musemić.Ispred igrača predstavnicima medija obratio se Mićo Kuzmanović, napadač Bordo tima.

"Svi znamo da je Čelik u lošoj situaciji. Mi ne gledamo goste i njihove probleme, mi imamo samo jedan cilj, a to je pobjeda. Atmosfera ja na sjajnom nivou nakon pobjede protiv Zrinjskog. Pogodak mi je puno pomogao da se dignem i svakako da že mi to pomoći u nastavku sezone", kazao je Kuzmanović.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije