Musemić: Jako je toplo, ali ulazimo spremni u utakmicu i želimo dobar rezultat

Radiosarajevo.ba
Musemić: Jako je toplo, ali ulazimo spremni u utakmicu i želimo dobar rezultat
Foto: Dženan Kriještorac / Radiosarajevo.ba / Husref Musemić
Fudbalski klub Sarajevo sutra će u prijestolnici Armenije - Jerevanu odmjeriti snage s Banantsom u prvom susretu prvog pretkola Europske lige.

Bordo tim danas je održao press konferenciju u Banantsu, a prisutnim predstavnicima medija obratili su se šef stručnog štaba Husref Musemić i kapiten Krste Velkoski.

"Otkako smo saznali da nam je protivnik Banants uspjeli smo skupiti dosta informacija o protivniku. Ulazimo u utakmicu dosta spremni i problem bi mogli predstavljati uvjeti s obzirom na to da je jako toplo. Još uvijek smo u pripremnom periodu, ali mislim da smo dosta spremni. Svaka ekipa ima svoje prednosti i mane, a mi ćemo pokušati iskoristiti njihove mane, ulazimo dosta spremni i nadamo se dobrom rezultatu", rekao je uoči utakmice Husref Musemić.

Nakon Musemića prisutnim predstavnicima medija obratio se i Krste Velkoski, kapiten Bordo tima.

"Kao što je šef rekao, analizirali smo ekipu Banantsa, vidjeli koje su im mane, koje vrline. Znamo otprilike sve o njima i spremni dočekujemo utakmicu. Nadamo se pozitivnom rezultatu i po to smo i došli ovdje. Banants poznajemo dobro, poštujemo ih, imaju dosta stranaca, ali mislim da smo mi kvalitetniji i da ćemo to pokazati sutra", istaknuo je Velkoski.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Povezano

/ Najnovije