MUP ZDK-a: Prijave protiv aktera nereda na Bilinom polju

Radiosarajevo.ba
MUP ZDK-a: Prijave protiv aktera nereda na Bilinom polju
/ FOTO: MUP ZDK
Fudbalski klub Čelik i Fudbalski klub Željezničar jučer su odigrali susret 28. kola BHT Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Nakon utakmice imali smo priliku svjedočiti nemilim scenama na terenu i tribinama stadiona Bilino polje. Posla je imala i policija, a iz Ministarstva za unutrašnje poslove Zeničko-dobojskog kantona istaknuli su kako je sve dokumentirano i kako će se u narednim danima biti poduzete mjere i radnje protiv odgovornih.

"Vezano za jučerašnja dešavanja, sve što se desilo na stadionu dokumentirali su policijski službenici. Prema licima će biti poduzete odgovarajuće mjere i radnje u zavisnosti od povrede koja je počinjena. Da li je u pitanju prekršaj ili neka druga radnja, to će ovisiti od aktivnosti koje se trenutno poduzimaju. Sve je dokumentirano i protiv lica će biti poduzete mjere i radnje", rekla je Aldina Ahmić, glasnogovornica MUP-a ZDK-a.

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Najnovije