Mulalić nakon poraza: Neću reći strah, ali nešto se uvuklo

3
Radiosarajevo.ba
Mulalić nakon poraza: Neću reći strah, ali nešto se uvuklo
Foto: Dž. K. / Radiosarajevo.ba / Edis Mulalić

Željezničar je u fantastičnoj utakmici na Mokrom Docu poražen od Posušja rezultatom 3:2, a svi pogoci postignuti su u drugom poluvremenu utakmice 24. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Edis Mulalić, trener Željezničara, nije bio zadovoljan izdanjem svojih igrača.

"Nekako čudno. Sve je nešto u kontra ritmu. Taman se stabilizujemo, onda nam pukne jedna strana. Onda pokušavaš s izmjenama, onda se to stabilizuje. Bili smo daleko od protivničkog gola u drugom dijelu, onda smo pokušali sa jednim brzim igračem. Sve je nekako u kontra ritmu", rekao je Mulalić, dodavši:

Skandalozno obraćanje Cvijanović na sjednici NSRS: "U BiH postoji radikalni islamistički pokret"

Skandalozno obraćanje Cvijanović na sjednici NSRS: "U BiH postoji radikalni islamistički pokret"

"Uspjeli smo se vratiti i poslije drugog gola odmah primamo treći gol, gdje smo stajali veoma široko i daleko. Idemo dalje. Malo više koncentracije treba, vjere u rezultat. Ne kažem da je želja manjkala, nego nekako…. Neću reći strah, ali nešto se uvuklo. Čudno… Preostaje nam da radimo dalje i izvlačimo što se može izvući. Danas nije bilo dovoljno za rezultat".

Igra Željezničara nije bilo ni blizu željenog nivoa.

"U prvom poluvremenu smo sami poklonili Posušuju dvije-tri prilike. Nisu to oni ništa izgradili. Onda sve nešto potez više, pogrešno rješenje… Kada trebamo iz dva dodira, mi iz jedan i obratno. Kada treba šutirati, mi zalomimo. Imamo materijala da treniramo i radimo", dodao je trener Plavih.

U narednom kolu na Grbavici gostuje Leotar.

"Vidjeli ste da nema lakih protivnika. Moramo zbiti redove i izvući maksimum do kraja. To nam je što nam je i valjda dalje da se radi", kazao je Mulalić, piše SC Sport

Radiosarajevo.ba pratite putem aplikacije za Android | iOS i društvenih mreža Twitter | Facebook | Instagram, kao i putem našeg Viber Chata.

/ Najčitanije

/ Komentari

Prikaži komentare (3)

/ Povezano

/ Najnovije